Gym & träning

Upptäck vårt fullt utrustade gym och mysiga tränings- och yogasal! Våra kunniga PT:s finns här för att guida dig mot dina mål.

Om du anmäler dig till fler än en kurs på Sway ingår gymmet i terminsavgiften. Du kan också träna i vårt gym utan att delta i några andra kurser.

Våra träningskurser

Välkommen att antingen välja bara gym, eller gym med träningsklasser. Om du väljer gym med träningsklasser får du 8 st träningsklasser (värde 1690 kr) för bara 700 kr. De 8 klasserna kan du utnyttja när som helst under ditt gymår. Det bästa är att, om du har ett årskort i gymmet, kan du träna precis när du själv önskar, alla dagar, alla tider, året runt.

Gruppträningskort vilket innebär att du har full tillgång till gymmet samt all gruppträning/yoga etc under ett helt år.

Guldkort ger dig full tillgång till ALLT. Du kan dansa hur mycket du vill, träna hur mycket och när du vill. Detta kort riktar sig till dig som vill dansa mycket.

Årskunder erlägger en deposition på 200 kr och får en egen nyckel.

Gymkort Helår 2500 kr
Gymkort Helår + Gruppträning 7900 kr
Gymkort Helår + 8 Träningsklasser 3200 kr
Guldkort Helår inkl. Gruppträning & Dans 12900 kr

Välkommen att betala på Sway när du kommer till din första träning!

Välkommen att välja gymkort för 6 månaders träning, eller ett guldkort med full tillgång till all gruppträning och alla dansklasser!

Gymkort Halvår 1700 kr
Guldkort Halvår inkl. Gruppträning & Dans 7500 kr

Välkommen att betala på Sway när du kommer till din första träning!

Vi har två olika typer av klippkort. Det ena gäller gymmet och det andra gäller alla träningskurser. Båda korten gäller ett halvår. Det går inte spara klipp från en termin till en annan, men du får gärna ge bort klipp till någon annan. Korten är alltså inte personliga.  Ett klippkort kan vara en jättebra lösning om du reser mycket.

Klippkort Träning 8 gånger 1690 kr
Drop-in  Träning 1 gång 220 kr
Klippkort Gym 10 gånger 990 kr
Klippkort Gym 20 gånger 1780 kr

Välkommen att betala på Sway när du kommer till din första träning!

Styrka 55+

Träna bör man göra hela livet och det är aldrig för sent att börja. Vi ser fram emot att träffa dig. Vi har flertalet olika PT-grupper där du är välkommen att delta. De grupper vi har på kvällar och helger riktar sig till alla åldrar, men just de här riktar sig till dig över 55 år. I varje pass ingår både styrka, stabilitet, balans, rörlighet och koordination. Vi har plockat ut våra mest erfarna tränare så att du skall känna dig 100 % trygg.

Vi tror att du kommer att trivas väldigt bra hos oss, atmosfären på Sway är familjär, trevlig och opretentiös. Vi gillar skratt och ”vanliga människor”. Kom som du är, helt enkelt!

Läs mer & boka

Info om personlig träning

Den bästa träningen får du i smågrupper. Anmäler du dig till en PT-grupp anpassar PT:n träningen efter gruppen. Varje pass ser annorlunda ut och du får en säker, kul och utmanande träning varje gång.