Kalas & Event

Boka ett kalas eller en fest hos oss

Vi dukar upp ett fint kalasbord, med det tema ditt barn önskar. Kalaset börjar med en danslektion, även den enligt ditt barns önskemål. Därefter är det dags för fikamys. Ni tar med det som ska ätas, resten fixar vi. Födelsedagsbarnet får en present från oss. Kalaset avslutas med lekar och disco i stora salen. Våra kalas är väldigt populära – det blir alltid full fart och ett jätteroligt minne!

Barn 0–7 år kalasar i 1 timme och 30 minuter.
Barn 8–12 år kalasar i 1 timme och 45 minuter.

Kostnad för upp till 15 barn är 3000 kr. Därefter 195 kr/barn. Önskar ni ett längre kalas eller har någon annan fundering, skriv gärna till oss i bokningsformuläret, så hjälper vi dig.

Bjud dina vänner på något alldeles extra! Du kan såklart välja upplägg själv, men så här brukar det gå till.

Den första kvarten anländer alla gäster, byter om och minglar en stund. Sedan startar er klass. Du kan exempelvis välja mellan twerk, poledance, balett, shuffle, street, yoga, garuda, can-can, klangmeditation, disco, showdance, tik-tok mm. Vi anpassar nivån efter er, det här ska vara kul!

Klassen pågår, med paus för förfriskningar, i ca 85 minuter. När klassen är klar, kanske du vill bjuda på något tilltugg innan ni byter om och går vidare. All mat och dryck som ska serveras, tar du med dig. Vi dukar upp till födelsedagsmingel och gör kalasfint. Kaffe och té bjuder vi på. Eventet pågår i två timmar.

Kostnad för upp till 15 deltagare är 3000 kr. Därefter 195 kr/person.

Varför inte starta en rolig utekväll hos oss, eller en härlig AW?

Ni förfogar över Sway i två timmar. Vi dukar upp till mingel i vår bar (receptionen). Ni väljer vilket tema ni vill ha under eftermiddagen/kvällen. Vi kan exempelvis erbjuda yoga, showdance, streetdance, poledance, aerobicdance, twerk/booty work, shuffle och mycket mer. Efter klassen minglar ni vidare i baren, eller kanske tar en skön dusch och beger er sedan vidare ut i kvällen.

Ni tar själva med dryck och tilltugg. Vi dukar sedan upp och gör fint och fixar en härlig instruktör/lärare. Ni får garanterat en upplevelse full av skratt och härliga minnen! Boka för tjejgänget, herrklubben eller jobbarkompisarna.

Kostnad för upp till 15 personer är 4000 kr. Om ni ska servera alkohol måste den yngsta i sällskapet ha fyllt 18 år, legitimation krävs.

Vi har haft många roliga möhippor och svensexor hos oss genom åren. Låt oss vara med och göra er dag till något alldeles extra!

Ladda upp med lite bubbelmingel innan klassen, eller kör igång direkt. Vilket tema ni vill ha bestämmer ni själva, bara fantasin sätter gränser! Det kan till exempel vara balettklass, poledance, twerk/booty, streetdance, shuffle, musical, can-can eller disco. Vill ni ha något lugnare kan ni välja yoga, klangbad eller meditation. Upplevelsen pågår i cirka 2 timmar. Välkommen att skriva till oss i formuläret om du har något särskilt önskemål.

Kostnad för upp till 15 personer är 4500 kr. Mingel och poledance kostar 5000 kr.

Kostnad för enbart dansklass 75 minuter är 3000 kr. Poledance 3500 kr.

Här kan du läsa om vad som är på gång.

Hela det här läsåret 24/25 präglas av vårt härliga 30-årsjubileum. Vi är så stolta över att under så lång tid varit den ledande dansskolan norr om stan. Vi har utbildat massor av duktiga dansare, vi har gjutit dansglädje i både barn och vuxna. Vi har tröstat, peppat och skrattat. Vi har sett elever växa upp och senare komma tillbaka med sina barn, eller (faktiskt) barnbarn.

Vi har sett trender komma och gå, och vi har alltid hållit oss uppdaterande, och det tänker vi fortsätta med. Hoppas att du också vill hänga med.

Boka här